Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Gras hakselen

Woensdag besloten om toch nog te gaan maaien, voor de voorspelde aanhoudende regen van deze dagen (en wat was dat een goede gok).

In plaats van maaien en persen in balen, hebben wij nu een voor ons nieuwe manier van verwerken ‘uitgeprobeerd’. Reden hiervoor is dat wij momenteel genoeg voorraad van eigen land hebben om onze eigen geiten komend jaar te voeren. Het gras is van hoge kwaliteit en het zou zonde zijn om deze opbrengst verloren te laten gaan.

Het gemaaide gras is donderdagmorgen door Loonbedrijf J. De Heus gehakseld en daarna in vrachtwagens van Dorrestijn transport IJzendoorn opgeladen en getransporteerd naar Grasdrogerij Ruinerwold.

Benieuwd naar wat er nu met het gras gaat gebeuren?

Woensdag besloten om toch nog te gaan maaien, voor de voorspelde aanhoudende regen van deze dagen (en wat was dat een goede gok).In plaats van maaien en persen in balen, hebben wij nu een voor ons nieuwe manier van verwerken 'uitgeprobeerd'. Reden hiervoor is dat wij momenteel genoeg voorraad van eigen land hebben om onze eigen geiten komend jaar te voeren. Het gras is van hoge kwaliteit en het zou zonde zijn om deze opbrengst verloren te laten gaan.Het gemaaide gras is donderdagmorgen door Loonbedrijf J. De Heus gehakseld en daarna in vrachtwagens van Dorrestijn transport IJzendoorn opgeladen en getransporteerd naar Grasdrogerij Ruinerwold.Benieuwd naar wat er nu met het gras gaat gebeuren?

Geplaatst door Biologische Melkgeitenhouderij Zuylestein op zaterdag 9 september 2017

Geef een reactie

×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×