Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Hakselen 6e Snede, laatste oogst van dit jaar

Zaterdagmiddag hebben wij voor de laatste keer dit jaar gemaaid. Aangezien de laatste tijd een natte periode is geweest, hebben wij stukken laten staan waar sowieso niet te rijden was. Zaterdag aan het einde van de dag is alles ingewierst, zodat wij vanmorgen konden hakselen.

Om structuurschade aan het land tot het minimum te beperken, heeft loonbedrijf de Heus zoveel mogelijk met machines gewerkt op grote banden met een lage druk. Zowel het maaien, wiersen als het hakselen zijn, gezien de omstandigheden, goed gelukt!

Structuurschade is eigenlijk het verdichten van de bodem, hierdoor kan je schade krijgen aan het land wat de opbrengsten de volgende keren fors beperkt.

Hakselen 6e snede

Geplaatst door Biologische Melkgeitenhouderij Zuylestein op maandag 16 oktober 2017

 

Geef een reactie

×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×