Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Aangesloten bij Bio Goat Meat

Waarom Bio Goat meat?
Geitenzuivel en geitenvlees zijn twee kanten van dezelfde medaille. Voor de productie van geitenmelk moeten geiten eerst lammeren krijgen. De helft van deze lammeren is een bokje en bokjes geven geen melk.

Waar geitenzuivel steeds populairder in Nederland is geworden, wordt boklamsvlees nauwelijks gegeten. En dat terwijl het erg smakelijk en hoogwaardig vlees is. Het vlees is o.a. erg populair in de Mediterrane, Aziatische en Antilliaanse keuken.

Hoe dan ook, de coöperatie Bio Goat Meat zorgt voor verandering! De aangesloten biologische geitenhouders, waaronder wij, geven de bokjes een (h)eerlijk leven en verkopen het vlees.

Geef een reactie

×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×