Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Mooie zonovergoten avond, goed gezelschap, lekkere wijnen, mooie locatie en bovenal een heerlijk bereid stukje #bokkenvlees als hoofgerecht.

Afgelopen donderdag, 19 april, waren wij te gast bij de ‘lente-editie’ van Food Centraal. Een thema-avond van restaurant Zindering in de Stadsschouwburg van Utrecht met ons bedrijf in de hoofdrol. Als bedrijf zijn wij redelijk actief op Facebook en proberen wij onze website zo actueel mogelijk te houden. Daarbij bestaat de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen, om op die manier contact met ons op te nemen.

Via die weg zijn wij in contact gekomen met Ronald van der Vlis, Sous-Chef van Restaurant Zindering te Utrecht. Hij schreef ons een mail: “Al een aantal jaren hebben wij een succesvol programma genaamd Food Centraal. Dit is een avondvullend programma waar een (food)thema in de schijnwerpers wordt gezet.” Zo nieuwsgierig als wij zijn, hebben wij direct gevraagd wat de bedoeling was en hoe zij hieraan invulling wilden geven, al snel werd duidelijk dat het hoofdgerecht moest bestaan uit bokkenvlees.

Als hoofgerecht werd geserveerd een stukje bokkenbout, bbq asperges en jonge krieltjes.

Samen met Lydia van Maurik, van de bokkenbunker, zijn zij bij ons op locatie geweest om een beeld te creëren bij het hoofdgerecht. Lisette en Lydia, en natuurlijk de geiten en boklammeren, waren de hoofdrolspelers in de ‘film’ die vooraf aan het gerecht werd afgespeeld op schermen in het restaurant. De reactie van mensen tijdens de film was al positief, maar nog positiever na het opdienen van het gerecht! De gasten waren allemaal verrast, de kwaliteit van het vlees was super en het complete plaatje op het bord, maakte voor velen hun eerste kennismaking met bokkenvlees tot een complete ervaring!

Wij hebben als bedrijf deze kans aangepakt, om het bokkenvlees te promoten. Niet alleen voor ons bedrijf, maar voor ons allen als coöperatie. Wij zijn van mening dat deze activiteiten bijdragen aan een goed imago voor mens en dier. Het heeft ons 2 uur tijd gekost, maar in ruil daarvoor een gezellige avond met lekker eten en bovenal complimenten van de andere gasten, over het bedrijf, maar ook over de smaak van ‘ons’ en daarmee doelen wij op het ‘bio goat meat’  product.

 

 

 

Leersum

Geef een reactie

×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×