Met trots kunnen wij u mededelen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Kaasmakerij Huig van de Graaf. uit Doorn.
Samen met Huig en zijn vrouw Martje gaan wij biologische geitenkazen produceren voor de lokale markt, welke op bestelling zijn af te halen op de boerderij. Op bestelling wordt de kaas wekelijks voor u vers gesneden in het gewenste formaat en vacuümverpakt. Zo kunt u het product nog 2 maanden in de koelkast bewaren.
Conserveringsmiddelen? Bij ons niet!
Vrijwel alle kaasmakers, zowel industrieel als boerenkaasmakers, gebruiken E251, natriumnitraat. Dit e nummer kan tot op zekere hoogte verbloemen als er niet geheel hygiënisch is gewerkt bij het melken of bij de bereiding. Wij kiezen, bij de bereiding van onze kazen, ervoor om geen conserveringsmiddelen te gebruiken.
Ons doel; een puur product, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Van grondstoffen tot eindproduct binnen de gemeentegrenzen. Hoe cool is dat?