Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Interactie met de samenleving

Naast het initiatief ‘Krommerijn Boert en Teelt Bewust’ ontvangen wij ieder jaar schoolklassen en groepen van de Peuterspeelzaal voor een échte beleving op en voornamelijk ván de boerderij. Wil je ook graag een keer een bezoek brengen aan onze boerderij voor bijvoorbeeld een rondleiding? Stuur gerust een mail of privébericht via Facebook.


Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust is een bedrijfslabel voor maatschappelijke verantwoorde agrarische ondernemers in de Kromme Rijnstreek. Binnen Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust zoeken boeren en fruittelers uit de Kromme Rijnstreek actief het contact met de burger op. Boeren en fruittelers hebben ruimte nodig om te kunnen ondernemen. Voor die ruimte is het van belang dat boeren gezien en gewaardeerd worden door burgers. Contact met de burgers leidt tot wederzijds begrip en waardering. Hierbij gaat het enerzijds om waardering van burgers voor de agrarische sector. Anderzijds gaat het om begrip en kennis bij ondernemers van beelden die burgers hebben en van wat zij belangrijk vinden. Ons doel is dan ook :

‘Het doorontwikkelen en positioneren van de land- en tuinbouw in verschillende streken als maatschappelijk verantwoorde en transparante ondernemingen, die continu in beweging zijn. Dit door middel van een bedrijfslabel, gedragen door agrarisch ondernemers en burgers in de streken’.


Financiers
Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust wordt gefinancierd door Provincie Utrecht, Gemeenten Bunnik, Houten, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast dragen diverse organisaties bij aan dit project. Ook de deelnemers leveren een bijdrage aan het project, zowel financieel als via inzet van uren bij bijv. open dagen.

Nieuwsgierig naar onze bijdrage? Klik hier


×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×