Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Melkgeitenhouderij Zuylestein decor voor brandweeroefening

Uitslaande brand, kans op overslag naar het naastgelegen bos, slachtoffer bedwelmd door gassen uit de mestsilo en een slachtoffer met zijn benen onder de band van de trekker. Niks is Brandweer Amerongen teveel! Met de juiste strategie hebben zij deze oefening voltooid!

Bedankt heren en dames. Wij hopen jullie nooit nodig te hebben, en zo wel, jullie weten ons te vinden. Veilige gedachte!

Uitslaande brand, kans op overslag naar het naastgelegen bos, slachtoffer bedwelmd door gassen uit de mestsilo en een slachtoffer met zijn benen onder de band van de trekker. Niks is Brandweer Amerongen teveel! Met de juiste strategie hebben zij deze oefening voltooid! Bedankt heren en dames. Wij hopen jullie nooit nodig te hebben, en zo wel, jullie weten ons te vinden. Veilige gedachte!

Geplaatst door Biologische Melkgeitenhouderij Zuylestein op woensdag 5 juli 2017

Geef een reactie

×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×