Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Wie zijn wij?

Wij stellen ons graag aan u voor:

Saskia is in de jaren ’80 verhuisd naar boerderij Zuylestein en getrouwd met Henk, die destijds het melkveebedrijf van zijn vader en moeder hebben overgenomen. In de tussentijd ouders geworden van 3 kinderen. Levi, Thom en Job. Een tijd heeft het bedrijf, door omstandigheden, op een laag pitje gestaan. Ook Saskia zag de noodzaak om het bedrijf nieuw leven in te blazen. Samen met Levi, Lisette en Thom zijn plannen gemaakt voor de doorstart van het boerenbedrijf op deze mooie locatie, wat geresulteerd heeft in een mooie samenwerking en doorstart met geiten.


Levi en Lisette. Samen hebben zij drie kinderen. Twee jongens en een meisje.
Levi en Lisette zijn komen beiden uit Leersum.
Levi woont en werkt al zijn hele leven op Boerderij Zuylestein en in 2011 is Lisette daar ook komen wonen.
Samen hebben zij afgelopen jaren ervaring opgedaan in de geitenhouderij door in het weekend het bedrijf te voeren op een geitenhouderij in de buurt.

Levi: “Ik ben na de middelbare school begonnen met de hogere beroepsopleiding dier- en veehouderij aan de HAS in Den Bosch en na een jaar overgestapt naar de middelbare beroepsopleiding dier- en veehouderij aan het Groenhorst College in Barneveld. Ik wilde namelijk meer praktijkgericht studeren…handen uit de mouwen.. Tijdens mijn schoolperiode ben ik altijd druk geweest op de eigen boerderij en daarnaast als bedrijfsverzorger/melker op verschillende bedrijven. Na mijn afstuderen ben ik dit blijven doen maar de ‘kriebels’ om het eigen bedrijf nieuw leven in te blazen, werden steeds groter.”


×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×