Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Let op! Geef uw bestelling door vóór dinsdag 18.00 uur.

Hoe werk het?

  1. Kies jouw verse producten Vul je digitale winkelwagen met de lekkerste producten van onze boerderij. Gewoon via de website. 
  2. Wij stellen jouw pakket samen Je plaatst jouw bestelling en rekent online af. De boer krijgt een seintje en verzamelt jouw producten. 
  3. Ontvang jouw bestelling. Op zaterdag kun jij de bestelling afhalen op de boerderij. Leuk toch? Bezorgen is momenteel nog niet mogelijk.
  4. Bevestiging en factuur? Na het versturen van uw bestelling, ontvang u van ons een bevestiging. Let op! Deze kan in uw SPAM / Ongewenste mail terecht komen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Assortiment

Via onze website is ons standaard assortiment te bestellen, uiteraard hebben wij in ons winkeltje een gevarieerder aanbod, waaronder zuivel en zachte geitenkaas.

Cadeaupakketten

Zomaar een presentje

Wil jij iemand verrassen met een leuk en lekker duurzaam pakketje? Het is mogelijk om zelf uw pakket samen te stellen, dan zorgen wij dat het leuk wordt ingepakt! Geef dit aan in de opmerking van uw bestelling. 🥛 🍃


Kerstpakketten

Het is ook mogelijk om samen een duurzaam kerstpakket voor uw relaties samen te stellen aan de hand van ons assortiment of eigen ideeën.


×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×