Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Historie

Wij zijn een écht familiebedrijf.

Opa en Oma hebben tot 1966 gewoond op boerderij ’t Hof in Leersum.
Voor de locals: De locatie van de boerderij destijds is voor velen van jullie later bekend geworden als dorpshuis ‘het Hof’ en voor de jongste generatie als ‘de Binder’. Middenin Leersum

In 1966 hebben zij boerderij ’t Hof verkocht en zijn verhuisd naar de boerderij waar wij nu wonen en werken, beter bekend als ‘boerderij Zuylestein’. Opa is hier begonnen met 40 melkkoeien en doorgegroeid naar 120 melkkoeien. Voor die tijd een vooruitstrevend bedrijf met toekomstperspectief.

In 1987 zijn Vader en Moeder in het bedrijf gegaan en hebben het melkvee aangehouden en op dezelfde voet verder gegaan. Wegens omstandigheden is in 2002 besloten om het melkquotum te verkopen en door te gaan met vleesvee. Wij, als kinderen, werden fysiek groter, maar de droom om de boerderij nieuw leven in te blazen, groeide daarmee ook groter! Tot het moment dat wij in 2014 gekozen hebben om nieuwe plannen te maken voor de boerderij. Hoe gaan wij verder? Wat willen wij? Met welk vee kunnen wij dit bereiken? Gaan wij het met z’n allen doen? Allemaal vragen en afwegingen waar wij de afgelopen 2 jaar mee geworsteld hebben en wat ons gebracht heeft tot dit nieuwe mooie bedrijf (start 2016), waar wij ontzettend trots op zijn, en wij hopen velen met ons.

×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×