Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Onderhoud slootkanten en sloten

Deze week hebben wij de slootkanten gemaaid, en de sloten zijn netjes uitgehaald door loonbedrijf van Garderen. Omdat het tot gisteren een tijdje droog is geweest waren de omstandigheden perfect. Het goed onderhouden van de sloten is voor ons van belang voor de aan en afvoer van water van onze percelen.
Wat ook ten goede komt aan de kwaliteit en opbrengst van ons ruwvoer. Iets waar we veel aandacht aan besteden om een mooi en goed product aan de geiten te voeren. Nu hebben wij het weer niet zelf in de hand, maar een hoop dingen eromheen wel! Goed en smakelijk ruwvoer is namelijk belangrijk voor onze geiten en de kwaliteit van onze melk!

Vorig artikel

Volgend artikel

Geef een reactie

×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×