Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Bioboerderij Miltenburg

In de Krommerijnstreek, in het mooie dorpje Schalkwijk (gemeente Houten), tussen de lintbebouwing, ligt “Bioboerderij Miltenburg”. Sinds 2015 zijn Michiel en Yvonne Miltenburg gestart met hun biologische melkveebedrijf om zo op een eerlijke en verantwoorde manier met hun dieren en het land om te gaan.

De koeien worden biologisch gehouden en 100% biologisch gevoerd. Ze grazen in het weideseizoen op een gezonde bio weide waar geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

Ook als de koeien weer naar binnen gaan, genieten ze in de duurzame en comfortabele stal van veel lucht, licht en ruimte. De stal is van alle gemakken voorzien en zeer energiezuinig en duurzaam gebouwd.

De kaas wordt op een pure en ambachtelijke wijze gemaakt door de professionele kaasmaker Huig van de Graaf in Doorn.

Wil je meer weten over dit mooie bedrijf?

Geef een reactie

×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×