Dagelijks geopend van 08.00-21.00 uur.

Algemene Voorwaarden

Contactgegevens Melkgeitenhouderij Zuylestein

E-mailadres: info@melkgeitenhouderijzuylestein.nl

www.melkgeitenhouderijzuylestein.nl

Postadres:

Rijksstraatweg 1

3956 CH Leersum      

KvK: 66495172

BTW: NL 856579373B01

Algemeen

Dit zijn de algemene voorwaarden van Melkgeitenhouderij Zuylestein. Wanneer je een bestelling plaatst bij Melkgeitenhouderij Zuylestein of een overeenkomst hebt met Melkgeitenhouderij Zuylestein geef je te kennen met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Melkgeitenhouderij Zuylestein behoudt het recht om ten allen tijden de algemene voorwaarden aan te passen.

Overeenkomst

Er is sprake van een overeenkomst wanneer een particuliere klant een bestelling heeft geplaatst bij Melkgeitenhouderij Zuylestein. Er is sprake van een overeenkomst wanneer een zakelijke klant een getekende offerte heeft geretourneerd of een bestelling heeft geplaatst.

Product

Alle producten van Melkgeitenhouderij Zuylestein zijn ambachtelijk gemaakt, op basis van natuurlijke ingrediënten, veelal biologisch geproduceerd. Melkgeitenhouderij Zuylestein streeft er naar om producten zoals weergeven op de website te leveren. Door het ambachtelijke proces kan het zo zijn dat een product afwijkt (kleur, gewicht). 

Prijzen

Prijzen op de website van voedingsmiddelen zijn inclusief 9% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Prijzen op de website van overige producten zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Melkgeitenhouderij Zuylestein heeft het recht om prijzen ten alle tijden te wijzigen. De nieuwe prijzen worden niet doorgevoerd voor reeds te leveren bestellingen.

Levering

Producten kunnen worden afgehaald op onze locatie. Datum en tijd kan door u worden bepaald via het bestelscherm. Onze producten kunnen eventueel in overleg worden verzonden. Neem daarover telefonisch contact op.

Wanneer het om een bedrijfsadres gaat, dient de bedrijfsnaam te worden vermeld in het adresveld.

Bij de ‘opmerkingen’ kan worden vermeld dat het, bijvoorbeeld, om een cadeau gaat.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je binnen een uur de bevestiging per mail.

Aansprakelijkheid

Melkgeitenhouderij Zuylestein is niet aansprakelijk voor letsel of schade dat is ontstaan door onjuist gebruik van de producten. Zeepproducten van Melkgeitenhouderij Zuylestein zijn niet geschikt voor consumptie. In de productomschrijving op de website wordt aangegeven hoe je het product dient te gebruiken. Er wordt bij zeep met etherische oliën aangeraden om de zeep eerst te testen op een klein stukje huid wanneer je een gevoelige huid hebt of nog nooit eerder een zeep hebt gebruikt met een etherische olie. Zeep is geen medicijn. Raadpleeg altijd je arts bij huidklachten.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt voor particuliere klanten die bij Melkgeitenhouderij Zuylestein een bestelling hebben geplaatst. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na de dag van ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourverzendkosten van jouw adres naar Melkgeitenhouderij Zuylestein zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Melkgeitenhouderij Zuylestein geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@melkgeitenhouderijzuylestein.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen vijf dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een uitzondering op het recht van herroeping zijn gepersonaliseerde bestellingen.

Copyright & wederverkoop

Beeld en tekst van de website www.melkgeitenhouderijzuylestein.nl mogen alleen met toestemming van het Melkgeitenhouderij Zuylestein worden gebruikt, ter promotie van het Melkgeitenhouderij Zuylestein.

Voor een private label order kun je contact opnemen via info@melkgeitenhouderijzuylestein.nl. Ook voor inkooprijzen en wederverkoop-orders kun je contact met ons opnemen.

Producten van Melkgeitenhouderij Zuylestein mogen enkel worden doorverkocht in de originele verpakking, tenzij anders overeengekomen.

Vragen, opmerkingen of klachten

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Stuur een mail naar info@melkgeitenhouderijzuylestein.nl. Wij doen er alles aan om jouw vraag, opmerking of klacht zo snel mogelijk en met aandacht in behandeling te nemen.

×

Hoi!

Waar kan ik je mee helpen?

Groetjes,
Lisette

×