Geitenvlees

Nekvlees met been
Stoofvlees

€ 6,20

€16,50 P/KG

THT 01-04-2023


Gehakt naturel

€ 6,60

€16,50 P/KG

THT 01-04-2023


Koteletten

€ 7,95

€26,50 P/KG

THT 01-04-2023


Schenkel

€ 9,90

€16.50 P/KG

THT 01-04-2023


Poulet / gesneden stoofvlees

€ 10,00

€25,00 P/KG

THT 01-04-2023


Koteletten

€ 10,60

€26,50 P/KG

THT 01-04-2023


Koteletten

€ 13,25

€26,50 P/KG

THT 01-04-2023


Bout met been

€ 16,25

€25,00 P/KG

THT 01-04-2023


KERSTSPECIAL
Bout met been incl. schenkel

Wisselende gewichten, incl. been. 1400-2400 gram

€ 25,00 p/kg

THT 01-06-2022

Neem telefonisch contact op bij interesse om gewicht door te geven, wordt afgerekend op basis van werkelijke gewicht.


Poulet / gesneden stoofvlees
HORECAVERPAKKING

€ 75,00

€25,00 P/KG



Vleespakket

BOK-VOOR-BBQ-MasterPakket

€ 29,95

Inhoud
1x Shoarma
2x 2st. Bokkenburgers
1x 4st. Merquez worstjes
1x 4st. Zadelkoteletten


Leuk voor erbij…

Geit – Eten en Bereiden

Geitenvlees is fantastisch. Waarom heeft de traditionele westerse keuken dit prachtige ingrediënt zo lang genegeerd? En waarom zouden we het vaker moeten eten? Alles wat je moet weten over hoe en waarom je geit moet bereiden kun je vinden in dit boek. Geitenvlees is gezond en duurzaam, en absoluut verrukkelijk. Als snel bereid mager vlees. zoals kebab of roerbakschotel, of langzaam bereid als curry, stoofpot, suddervlees en braadstuk.

Dit boek bevat meer dan 90 recepten van James Whetlor, een voorwoord van Hugh Faernley-Whittingstall en gastrecepten van wereldbefaamde chef-koks, onder wie Yotam Ottolenghi, Neil Rankin, Gill Meller en Jeremy Lee.

€ 14,50


Diepgevroren en vacuüm verpakt geleverd
Het vlees wordt diepgevroren geleverd. Je kunt het dus bij aankomst gewoon in de diepvries doen.

Gewichten kunnen per stuk licht afwijken. Echter betaalt u per stuk. Gelieve hier rekening mee te houden. Wij proberen zo secuur mogelijk af te wegen.